Mikä ihmeen Drallalaa?

17.07.2021
Drallalaa on yritykseni nimi ja se on mukailtu sanoista draama ja laulu (eli lallalaa! 😄). Nämä ovat työni ja intohimoni, ilmaisuväyläni ja missioni. Musiikki, tanssi ja teatteri ovat kulkeneet mukanani lapsesta asti. Ne ovat osa minua.


Nuorena mietin kovasti, mikä olisi sellainen "oikea työ" johon minulla olisi kiinnostusta, vaikka sydän sykki taidealalle. Hain ja pääsinkin opiskelemaan yliopistoon varhaiskasvatuksen opettajaksi. Samana keväänä päätin kuitenkin myös hakea opiskelemaan musiikkiteatteria Lahden ammattikorkeakouluun - kouluun, joka tuntui liian suurelta unelmalta toteutuakseen. Mutta ihme kyllä, pääsin myös sinne opiskelemaan enkä olisi mitenkään voinut valita toisin. Hauskaa on, että päädyin kuitenkin tekemään töitä lasten kanssa.

Miettiessäni nimeä yritykselleni talvella 2019 halusin sen jotenkin kuvastavan itseäni ja työtäni. Työalani on draamaopetuksen parissa ja esiintyjänä laulaen ja näytellen. Draama on luonteeltaan leikkisää ja niin olen myös minä - tykkään hassutella ja vitsailla. Vääntelin näistä Drallalaan, joka mielestäni on täydellinen valinta.

Drallalaan kautta olen saanut kokeilla yrittäjyyttä läpi koronapandemian, opettaa, esiintyä ja kokea unohtumattomia hetkiä. Ja tehdä ihan oikeita töitä, ihan niin kuin nuorena halusinkin!