Tuoreimmat uutiset

 

Rosa on pääroolissa Teatteri Betan musiikkinäytelmässä Eläköön. Näytelmän on kirjoittanut ja ohjannut Antti Sevanto. Esitykset ovat Hyvinkäällä Vehkojan seurakuntakeskuksessa 25., 26. ja 27.10.2020. Esitys on nähtävissä myös videoituna Hyvinkään seurakunnan facebook-sivulla kahden viikon ajan ensi-illasta.

Ääni on esiintyjän ja puhujan tärkeimpiä työkaluja. Äänenkäyttöön voi liittyä monia haasteita. Ehkä ääni ei kanna tai se väsyy nopeasti. Kenties kovaa puhuminen sattuu tai ääni tuntuu ohuelta ja ilmavalta. Ehkä pelkäät käyttää ääntäsi.

Syksyä kohti

25.07.2020

Syksy lähestyy ja kalenteriin on mukavasti tullut opetushommia ja keikkoja. Luvassa on mm. teatteriopetusta useammalle ryhmälle, draamakerhoja, esiintymistaitokoulutuksia, Amalia-musiikkidraaman esityksiä, uuden ilmastonäytelmän harjoittelua esittämistä ja laulukeikkoja.

Koronavirustilanteen vuoksi lähiopetus on tauolla ja keikat kevään osalta on peruttu. Jatketaan, kun pystytään! Kiitos alkuvuoden ihanille oppilaille ja työkavereille!

Häpeä. Virheen pelko. Nämä estävät sinua olemasta sinä.
Kuka määrittelee mikä on oikein tai häpeällistä? Kuka määrittelee virheen?
Pään sisällä (ja joskus meidän ympärillämme) äänet sanovat: "En mä osaa, en pysty. Haluaisin, mutta... Oon huono, täynnä virheitä, arvoton, en mitään. Noi toiset paremmin ja enemmän..."