Tuoreimmat uutiset

 

Syksyä kohti

25.07.2020

Syksy lähestyy ja kalenteriin on mukavasti tullut opetushommia ja keikkoja. Luvassa on mm. teatteriopetusta useammalle ryhmälle, draamakerhoja, esiintymistaitokoulutuksia, Amalia-musiikkidraaman esityksiä, uuden ilmastonäytelmän harjoittelua esittämistä ja laulukeikkoja.

Koronavirustilanteen vuoksi lähiopetus on tauolla ja keikat kevään osalta on peruttu. Jatketaan, kun pystytään! Kiitos alkuvuoden ihanille oppilaille ja työkavereille!

Häpeä. Virheen pelko. Nämä estävät sinua olemasta sinä.
Kuka määrittelee mikä on oikein tai häpeällistä? Kuka määrittelee virheen?
Pään sisällä (ja joskus meidän ympärillämme) äänet sanovat: "En mä osaa, en pysty. Haluaisin, mutta... Oon huono, täynnä virheitä, arvoton, en mitään. Noi toiset paremmin ja enemmän..."

Draamaa, draamaa... Mutta positiivista sellaista! Ihanaa, kun alkuvuoden draamakerhot, ohjaustyöt ja keikat alkavat käynnistyä. Kalenteriin vielä mahtuu, erityisesti päiväaikaan sijoittuvia, hommia, eli jos draamatyöskentely kiinnostaa, niin ota yhteyttä!

Tähtilaulu

15.12.2019

Tähtilaulu on päässyt mukaan jo kahteen joulunäytelmään. Tässä laulun nuotti käytettäväksi! Olkaa hyvät. Jos haluat kuvan pdf:nä tai parempilaatuisena, ota yhteyttä rosa@drallalaa.com.

Aivan huikaisevan ihana näytelmäprojekti on nyt takana! Kiitos Päiväkoti Pursi, Päiväkoti Tuikku ja Helsingin kristillinen koulu. ❤️
Tässä projektissa korostui yhteisöllisyys aivan hurmaavalta tavalla! Esiintymässä oli lapsia, vanhempia ja työntekijöitä. Vanhemmat auttoivat rooliasujen ompelussa, piparkakkujen koristelussa ja...

Draamassa on mahdollisuuksia moneen. Suositellaan kaiken ikäisille! Draamatarinoissa ja prosessidraamassa sukelletaan johonkin aiheeseen tai teemaan vieden tarinaa eteenpäin draaman työtapojen kautta. Draaman sisällä on mahdollista käsitellä vaikeita ja arkojakin aiheita, sillä toiminta on etäännytetty tosielämästä draaman maailmaan ja osallistujat...

Keskeneräisyyden estetiikka - tuo draamakasvatuksen helmi! Sivut ovat vielä valitettavan kesken, mutta niitä päivitetään jatkuvasti! Kiitos, kun tulit käymään!